Alle blogs

Productfotografie: doe het eenvoudig zelf (gratis eBook)

Gepubliceerd door DeRooijFotografie · 2016-07-30T09:21:43+0000

Productfotografie lijkt op het eerste gezicht misschien eenvoudig, maar is toch een tikkeltje moeilijker dan je zou denken en heel anders dan andere vormen van fotografie. Er zijn namelijk veel dingen waar je rekening mee moet houden om een product goed uit de verf te laten komen. Tegelijkertijd worden productfoto’s steeds belangrijker, nu veel meer producten online verkocht worden en ook steeds meer consumenten producten op sites als Marktplaats verkopen. Hoe beter je productfoto’s, hoe groter de kans dat een product ook daadwerkelijk verkocht wordt. Tijd dus om zelf aan de slag te gaan, maar waar begin je?

 

product-fotografie

 

 

De Duitse productfotograaf Eberhard Schuy heeft daarom nu een gratis e-book over productfotografie uitgebracht om je op weg te helpen. In het eBook Productfotografie - Productfoto’s eenvoudig thuis fotograferen doet Schuy uit de doeken hoe je thuis met weinig middelen maximaal resultaat kunt behalen. Een dure studio heb je niet nodig, want met vensterlicht, plakband en misschien een statief kom je al een heel eind. Schuy legt in het e-book uit hoe je thuis een set opbouwt, hoe je de objecten optimaal positioneert en hoe je kunt spelen met licht, zonder dure lampen en lichttenten. Tot slot vertelt Schuy hoe je professionele 360° animaties maakt van je producten.

 

product-fotografie

 

Het volledige eBook kun je hier downloaden.

Foto's: Eberhard Schuy


Delen

Belangrijke info

Vanaf 1 december 2019 zal deze website ophouden te bestaan gezien er te weinig activiteit is. Wij bedanken je voor de inzet. Wel kun je nog op onze fotografie blog terecht en aanmelden voor een gratis mini cursus fotografie.

Uitgelichte foto

Uitgelicht lid

Ilse

Ilse

Ik ben nieuw met fotografie Ik fotografeer met canon 200d

Volg mij

Meer van Dfotogroep.nl

Poes van de Buren Naar de top Bhehhhhh Zonsondergangswater Goud Drie op een rij Oude haven Bloemenpracht Prieel vanaf de binnenkant Samen maar toch anoniem Where are you going. Hier waak ik .